דף הבית אודות חוברת טעמים תפריטים מתכונים פעילויות מסלולי טיול חסויות כתבו עלינו
 

פסטיבל טעמים בעמקים

13 בינואר עד ה-15 בפברואר 2012

ארוחות גורמה 5 עד ה- 15 לפברואר 2012

כמיטב המסורת,  בכל שנה,  מתמזגים טעמים במיטב מסעדות העמקים ברקע נופי שדות העמק

הפסטורליים לחוויה קולינארית ייחודית.

פסטיבל טעמים יוצא לדרך בפעם השמינית ברציפות !  אך הפעם, לראשונה, הוא מלווה באירועי פרומו חינמיים ומיוחדים שלא נראו קודם לכן והופך את עשרת ימי הפסטיבל המסורתיים לחגיגה מתמשכת של חודש מלא בטעמים ומטעמים.

חודש הפסטיבל יחל בתאריך ה-13 לינואר 2012  ויגיע אל שיאו בעשרה ימים מיוחדים בהם יוצעו במיטב המסעדות בגליל ובעמקים ארוחות גורמה במחירים מפתיעים.

היכונו לפסטיבל של ריחות וטעמים משכרים אשר יציע לקהל המבקרים בו אטרקציות מרתקות משולבות בארוחות גורמה מפנקות  79-109 ₪  וארוחות בראנץ עשירות 39-49  ₪
במיטב המסעדות המובילות בעמקים.

פסטיבל טעמים בעמק  חוויה קולינארית יחידה במינה של פעם בשנה !

תתחילו להכין את המקום בבטן...

*ארוחות הגורמה כוללות מנת פתיחה + מנה עיקרית + מנת קינוח + כוס יין של יקבי כרמל כל זאת רק במחיר
 הנע בין
79   ל - 109 ש"ח בלבד!  במסעדות המובילות בצפון: אדלה, אוקטגון, בלה , בורגוס בורגר בר, ברברוסה,
דג דגן,  חוות התבלינים בגלבוע , ללה,  פרנג'ליקו,  קימל בגלבוע,  רוסו,  שלו ביער,  שן-די , תיאודור ותשרין .

*ארוחות בוקר ובראנץ' יוצעו לקהל המבקרים בימי הפסטיבל במחיר אטרקטיבי שנע בין  39- 49 ₪ בלבד! במסעדות ובבתי הקפה הבאים: אדמ'ס, זהר בדשא, מנדרין וקפה קפה יפעת.

 

אירועי הפרומו הפתוחים לציבור הרחב בחינם!

          שף העמק! בפעם הראשונה בצפון, העמק וסביבתו מכתירים את המאסטר שף
 של העמקים
.בתחרות יוצאת דופן בחסות חברת "ארקוסטיל"  בחוות דרך התבלינים
בבית לחם הגלילית אל מול נופי שדות התבלינים הפרוסים יתחרו מיטב בשלני העמק וסביבתו על התואר הנכסף
.  קהל התחרות יוזמן לחוות דעה על מנותיהם של המתחרים ואף להשפיע באופן ישיר על הבחירה.  השף שאול בן אדרת )מסעדת קימל בגלבוע)
 ומשתתפי תוכנית "מאסטר שף"  יהיו שם כדי לקבוע היסטוריה קולינרית . המשתתפים והזוכים ייהנו ממתנות יוקרתיות למטבח מתנת חברת "ארקוסטיל" המשמשים
כנותני החסות בתחרות
.
 (בתאריך 30/01/12 מיקום : חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית)

          סדנאות שף בקניון חוצות אלונים9 הרצאות מרתקות על סודות המטבח והבישול שיתקיימו במשך שלושה ימים רצופים, עם מיטב השפים המשתתפים בפסטיבל.
במהלך הסדנאות יחלקו השפים עם הקהל מסודות המטבח שלהם
, יעניקו "טיפים " והמלצות לתיבול ובישול מוצלחים, יספרו סיפורים פיקנטיים משנות עבודתם במטבח בארץ ובעולם ויבשלו עם הקהל לא מעט הפתעות וטעימות (בין התאריכים: 17-19 בינואר 2012
מיקום:   קניון חוצות אלונים שעות( 11:00 / 18:00 / 19:00 :

          הבתים פתוחים והשפים מבשלים במהלך החודש הקודם לעשרת ימי הפסטיבל העיקריים, יפתחו תושבי העמק את בתיהם ביישובים השונים לארוחות בארנץ' ומכירת מטעמי שף זאת לצד תצוגה ומכירה של תוצרי אומני העמק ותוצרת חקלאית טרייה היישר מהשדה. חוויה תרבותית וקולינארית יוצאת דופן מעבר לדלת.

(פתוח לקהל הרחב ובחינם. החל מתאריך ה-13/01/12. תאריכים ומיקום הסדנאות יתפרסמו בכלי התקשורת בסמוך למועד האירועיםבמושב היוגב- השף המארח- דורון בראון,  בתמרת השפית המארחת- נילי כהן-מינץ, יקנעם המושבה בשפע טעמים,  אומנים ותוצרת חקלאית ).

          אירוע פתיחה חגיגי ראשים מבשליםבערב חגיגי וטעים במיוחד ייפגשו ראשי המועצות עם מיטב השפים ובעלי המסעדות המשתתפות, ראשי הרשויות יניחו לרגע קט את בעיות היום-יום, יעטו חלוקים לבנים ויחבשו את כובעי השף וביחד עם השפים יעמלו על ארוחת הערב שתוגש לקהל המוזמנים. (תאריך: 23/01/12 למוזמנים בלבד).

חפשו אותנו ב:  www.Taamim-baamakim.co.il  

לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר: הפקה עברית ייזום והפקה ראשית

   04-6014050   052-8357005

 Seven Advertisingיחסי ציבור

 

 

 

 

 
בחזרה לאתר "הפקה עברית"