הפקה עברית
משרד פרסום
חפשו אותנו ב-

 

טיפים למטבח

 

רוטב פסטו – תכינו כמות גדולה, מומלץ לשמור במקפיא בשקית המיועדת להכנת קוביות קרח ולהשתמש בכל פעם כשרוצים לאכול פסטה , שתי קוביות רוטב = מנת פסטה. נשמר מעולה לאורך זמן.
בכלל, מומלץ לשמור כך
מיץ לימון מלימון טרי (לא כל השנה יש לימונים על העץ).
שתי קוביות מיץ לימון קפוא מתבל נהדר קערת סלט.
כך נכון גם לגבי
חלב קוקוס – פתחתם? הכניסו לשקית קרח הקפיאו והשתמשו לפי הצורך.

פיתות ולחמניות הילדים שלי רוצים – אחד פיתה ואחד לחמנייה לבית הספר.
אני קונה מראש את הפיתות, חוצה לחצי ואת הלחמנייה חותכת לרוחב ומקפיאה. מספיק להוציא ל- 10 דק' מהמקפיא כך שהלחמנייה או הפיתה עדין קפואים אך ניתן להפריד ולמלא. עד להפסקת האוכל הלחמנייה או הפיתה תהיה טרייה ולא יבשה.

 

 
 

 

 

 

 

 

לייבסיטי - בניית אתרים