דף הבית אודות חוברת טעמים תפריטים מתכונים פעילויות מסלולי טיול חסויות כתבו עלינו

מתכון הלחם של טנדוקה  בתוספת תערובת איטלינו(של חוות דרך התבלינים)
 
                        השף: עדי כהן
לפי 1 ק"ג
 
חומרים
קמח לבן חצי ק"ג
            קמח דורום  חצי ק"ג
             שמן קנולה(או זית) 150 מ"מ
            ביצה 1
            תערובת איטלינו של חוות דרך התבלינים 200  גרם
            מים פושרים חצי ליטר
             סוכר  2כפות
             מלח כף
             שמרים לחים 2 כפות
 
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים ולשים במשך כ רבע שעה
מחלקים לכדורים מתפיחים כחצי שעה
אופים את הבצק במשך כ 20 דקות על 180 מעלות
 
 
   
   

בקרוב עוד מבצעים!!







 
 
בחזרה לאתר "הפקה עברית"