דף הבית אודות חוברת טעמים תפריטים מתכונים פעילויות מסלולי טיול חסויות כתבו עלינו

      מתכון  פפרדלה ראגו עגל ובקר     
                                                           שף: עידן ליפשיץ
 
 
בצק לפסטה
15 חלמונים
1/2 ק"ג קמח
50 מ"ל מים
25  מ"ל שמן זית
 
אופן הכנת הפסטה
מניחים את כל המרכיבים בקערת מיקסר, מפעילים על מהירות נמוכה ונותנים למיקסר להביא את הבצק לאחידות, ויוצרים בצק אחיד ומוכן לעבודה.
מחלקים את הבצק לשלושה כדורים במשקל אחיד.
מעבירים את הבצק במרדדת פסטה ומשטחים את הבצק.
חותכים את הבצק לרוחב הרצוי (2*15 ס"מ)  ומקמחים בו זמנית.
מכניסים את רצועות הפסטה למקרר עד להכנת המנה.
זמן בישול לפסטה טרייה: 2 דקות
 
הראגו
בצל קצוץ1 ליטר
גזר קוביות 1 ליטר
כרישה קצוצה 1 ליטר
שום פרוס 100 גרם
בשר עגל חלב טחון 1 ק"ג
עלי סלרי1 ליטר + גבעול
מחית כמהין - 3 כפות
יין לבן – 50 מ"ל
שמנת מתוקה 1/2 ליטר
ציר בקר - 200 מ"ל
עלי בזיליקום 1 ליטר מופרד
שאטה כפית
רוזמרין וטימין קצוץ דק- כף
 
 
אופן הכנת הראגו
במחבת גדולה מאדים את השום, בצל, גזר וכרישה, לאחר שהירקות מאודים מוסיפים את היין הלבן, מאדים את היין ולאחר מכן, מוסיפים את הבשר ומבשלים הכל במשך שעתיים.
לאחר מכן, מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד כ- חצי שעה.
מוסיפים את הדמי, בזיליקום, כמהין ושאטה ומערבבים. מבשלים עוד 10 דק' ומתבלים
 על פי הטעם.
מבשלים את הפסטה כשתי דקות ומוסיפים את הראגו.
מקשטים עם שלושה עלים של פטרוזיליה מלמעלה וגבינת פרמז'ן בצד.
 
 
 
 
 
   
   

בקרוב עוד מבצעים!!







 
 
בחזרה לאתר "הפקה עברית"